Tuesday, 31 May 2011

Make Demo untuk Sanding or Nikah


Sebelum



Selepas
Selepas
Model ni name die Wani. Make yang di touch up kat muke wani untuk Sanding atau nikah. Pastu Picture yang no.3 tu diambil selepas  8jam kemudian...So, inilah hasilnya......

Tuesday, 24 May 2011


Model ni name die Juen....Gambar sebelum terlupe nk amik pulak...
Dh touch up dekat separuh baru ingat.... Xpe La... yang penting ni la hasilnye...
cantek tak...??? so ape lagi...macam biase...bagi la sikit komen...

Friday, 20 May 2011

Make up penari untuk Majlis Hi Tea



Sebelum


Selepas


Selepas

Gambar ni di amik pada 13 Mei 2011 untuk Majlis Hi Tea..... Ini diantara penari yang i
solekan... so, ape lagi u allz... comment taw....  :))               









Thursday, 19 May 2011

Make Up Ala JAWA

  
Sebelum











Selepas

another Smokey Eye's

Make Up Ala Smokey Eye's



ni make up ala Smokey Eye's......model name ZITTY....amacam ok tak.....komen lah sikit......

Permulaan untuk belajar make up




ni lah antara barang-barang yang dah dibeli untuk make up kan orang.....tak kira lah untuk fotoshoot ke.....tunang......nikah.......or wedding.....if ade sape-sape yang berminat boleh la call....price??????emmm bole runding....tak mahal pon.....just nak test market je....next post nanti i letak gambar-gambar orang yang dah i makeup kan.....hah jangan lupe promo kan i kat member-member u allz ok.....

try lagi.....

macam ne nak letak gambar

Wednesday, 11 May 2011

testing

testing...testing 123.......da boleh gune blog nih.....